image
Henrik “Kleiner” Petersen
03. juni 2024 kl. 19:04
3 – 3 mod topholdet fra Odder foran 350 tilskuere.

Foran de mange tilskuere og i det flotte sommervejr, gav de to hold en flot kamp med 6 mål, flot spil og masser energi. Odder var bedst i 1. halvleg, men OKS kom godt igen i kampens sidste halvdel.

Tilskuere: 350

Odder, der allerede før kampen var rykket op i 3. division, kom stærkt ud til kampen. Gæsterne tog greb om kampen og pressede OKS tilbage på banen.

Alligevel var det OKS der fik kampens første chance, da Christian Wulff gik fri på venstrekanten, skar ind i banen og sparkede mod det lange hjørne. Desværre ramte bolden stolpen og sprang i spil igen. Der var spillet ti minutter.

Odder fortsatte ufortrødent deres gode spil og i det 16. minut kom den naturlige føring til gæsterne, da farlige Thomas Rohde modtog en stikning, tæmmede bolden og sparkede den ind over en prisgivet Rasmus Lund i OKS-målet. 0 – 1.

Gæsterne var stadig i teten, men løsnede lidt på speederen, hvilket OKS udnyttede til at komme tilbage i kampen, der nu gav gode mål muligheder i begge ender af banen. Der blev dog ikke scoret mere i første halvleg.

Pause.

Det blev til et vildt første kvarter af 2. halvleg. Allerede inden LED-tavlen havde nået at tælle 1 minut, var udligningen en realitet. Velspillende Christian Wulff kom først på et indlæg til bagerste stolpe og scorede sikkert til stor jubel for de fleste af de 350 tilskuere.

Og tilskuerne skulle blot vente to minutter inden den næste OKS scoring var en realitet og igen var det Christian Wulff der nettede ganske sikkert og igen fra en position i venstre side af feltet. 2 – 1 og der var spillet 48 minutter.

Odder havde dog ikke opgivet ævred og slog tilbage i det 55. minut ved Jesper Stendal. 2 – 2!

Ondt skulle blive værre for OKS, da udeholdets Elias Jønson, blot fire minutter senere, forkælede tilskuerne med et fremragende langskud, der strøg helt op i det lange hjørne. 2 – 3 og der var spillet 59 minutter.

OKS arbejde stenhårdt for at komme tilbage i opgøret og i det 78. minut var det Emil Stokholm, der fik bolden over stregen og dermed var stillingen 3 – 3.

Begge mandskaber gik efter den afgørende scoring, men der blev ikke scoret yderligere og dermed endte det i en fortjent remis, efter en kamp på et højt DS-niveau.

Næste kamp for OKS, er på lørdag, hvor vi kører en tur til Aarhus for at møde Viby. Mere herom senere.