OKS vandt suverænt

image Rasmus Lund var fremragende og sørgede sammen med de øvrige defensiv spillere for at holde nullet. Foto af Bo H Sørensen
03. april 2022 kl. 21:19
0 - 4 sejr over B1913

Efter en lige indledning i kampens første 15 minutter, hvor begge hold havde gode chancer for mål, var det OKS der tog taktstokken i store dele af den resterende kamp. Det hele endte med en 4 – 0 sejr til de rød/hvidstribede fra Østerbæksvej. Fuldt fortjent efter spil og chancer.

B1913 vs. OKS 0 – 4 (0 – 1)

0 – 1 Van Tha Thawng ”Tong” (22.)
0 – 2 Christian Wulff (53.)
0 – 3 Anders Lohmann (74.)
0 – 4 Anders Lohmann (85.)

Tilskuere: 150

Der var fart på fra start af. Begge hold kom energiske ud til kampen og B1913 havde allerede efter 6 minutter bolden på stolpen efter et forsøg fra Jonas Bentsen. OKS havde også deres muligheder i den indledende fase, men den sidste skarphed manglede.

Efter indledningen, var det OKS, der efter ca. 15 minutters spil overtog kampen. B1913s tre mands forsvar havde mere end rigeligt at se til i håndteringen af OKS` bevægelige og hurtige fronttrio, der bestod af Christian Wulff, Tong og Lasse Grønholt. De tre offensivspillere boltrede sig og efter 22 minutter kom det naturlige output af overtaget. Spidsangriber Tong, fik bolden i venstre angrebsside på kanten af feltet. Efter et par gode træk sparkede Tong, med fin teknik, bolden i en blød bue over i den fjerneste krog. Meget flot og naturligvis stor jubel hos spillere samt de medrejsende ude fans.

B1913 forsøgte at slå tilbage via fysik, gejst og kraftig verbal kommunikation i forhold til dommertrioen. Det hjalp dog ikke det store og OKS bevarede overtaget i store dele af første halvleg og burde have slået kapital af dette i forhold til at udbygge føringen. Halvlegen løb dog til ende uden yderligere scoringer.

Pause.

B1913 forsøgte fra 2. halvlegs start at slå tilbage i kampen. Det blev ikke til den helt store chance for udligning, men Jonas Bentsen testede efter 5 minutter suveræne Rasmus Lund i OKS målet. Keeperen tog sig sikkert af forsøget.

I kampens 52. minut fik Tong en friløber ned mod Schwartz i B1913 målet, men en fodparade forhindrede udbygningen af føringen. Den kom dog kun 1 minut senere, da Christian Wulff fik en tilsvarende mulighed, hvor han sprintede fra det Blå forsvar og sikkert udplacerede B1913 målmanden. 0 – 2 og der var spillet 53 minutter.

OKS var nu bedst i alle spillets facetter. Hjemmeholdet virkede frustrerede og forsøgte at slå tilbage via hårdt fysisk spil, men OKSerne bevarede hovedet koldt og viste klassen i den resterende del af kampen, hvilket resulterede i yderligere to scoringer ved indskiftede Anders Lohmann i det 74. og 85. minut.

Det hele endte med en sikker og fortjent 4 – 0 sejr til OKS, der med en smule større koncentration i afslutningerne kunne have gjort det helt slemme ved B1913.

Status efter de første to kampe er, at vi har vundet lokalopgørerne mod de to årstals klubber og dermed stadig er på en sikker 2. plads i rækken. Nu otte point efter SFB/Oure der stadig betragtes som den klokkeklare oprykningsfavorit.

Næste kamp for OKS er på lørdag, hvor Varde IF gæster OKSon Park. Vi glæder os!

Danmarksserie nyt 2024 24. september kl. 18:28
Michael Bjørn stopper i OKS med udgangen af indeværende halvsæson. Rekrutteringen af ny cheftræner er påbegyndt.