OKS vinder lokalopgør

image Lasse Grønholt er løbet fra TPI forsvaret og brager bolden i mål. Foto af Bo Holst Sørensen
15. april 2021 kl. 12:38
Fortjent 2 - 1 sejr over TPI

OKS var forrygende godt spillende i 1. halvleg og kom tidligt foran. Der blev skabt et hav af chancer, men alligevel måtte vi gå til pause med 1 – 1. I 2. halvleg var TPI bedre med spillemæssigt, men det var OKS der tog sejren med Lasse Grønholts scoring i det 80. minut.

Tilskuere: 0

OKS lagde godt fra land. Det var hjemmeholdet der vandt nærkampene og kombinerede bedst og hurtigst. Gæsterne fra TPI spillede med 3 mand i bagkæden og de fik nok at se til, når vores front trio, Mose, Tong og Wulff kom med speed og teknisk flair.

Der blev skabt chancer fra start og der var kun spillet 9 minutter, da rækkens topscorer, Alexander Mose, fik bolden serveret tæt under mål af Christian Wulff, fra en position i højre side af feltet. 1 – 0!

OKS fortsatte med at producere store målchancer og blandt andet fik Wulff en friløber, som Mathias Glintborg i TPI målet dog reddede flot.

Når man ikke scorer på sine chancer, er det ofte sådan at modstanderne slår tilbage og straffer uskarpheden og således også denne aften, hvor Patrick Rasmussen opsnappede en løs bold i feltet og sparkede bolden i mål. 1 – 1 og der var spillet 36 minutter.

Pause.

TPI ændrede formation i 2. halvleg og arbejdede sig meget bedre med i kampen. Det var nu et vaskeægte lokalopgør, med bid i nærkampene og en generel høj intensitet. Spillerne gik dog aldrig over stregen, men gav sig 100%. En fornøjelse at opleve.

Der var chancer i begge ender, men ind ville bolden ikke. Efterhånden som halvlegen skred frem var det som om at holdene ville være tilfredse med en pointdeling, men så tog pokker ved indskiftede Lasse Grønholt. Angriberen jagtede en lang bold, overhalede sin direkte modstander og kom alene igennem mod gæsternes målmand. Grønholt svigtede ikke og bragede bolden i kassen til stor jubel for OKS lejren. 2 – 1 og der var spillet 80 minutter.

TPI satsede nu selvfølgelig på en udligning. Det gjorde naturligvis at der blev god plads til omstillinger for det rød/hvid stribede hjemmehold. Et af disse resulterede i et super godt angreb, hvor bolden til sidste endte hos Christian Nygaard, som burde have scoret, men måtte se sit forsøg gå snert forbi mål. I den situation var heldet med TPI.

OKS forsvaret stod godt imod i de sidste minutter, anført af Kasper Rask og Philip Harbo, der holdt TPI fra at skabe den afgørende chance.

Dermed gik kampen til ende og det endte med en fortjent 2 – 1 sejr til OKS, der dermed har taget 7 point i forårets 3 første kampe. Det er en god start og noget som giver selvtillid.

Næste kamp er på lørdag, hvor vi kører en tur til Varde for at møde et hold, der som os selv har fået en rigtig god start på foråret. Mere herom senere.