OKS vinder 4 - 1 over Kolding Boldklub

image Alexander Mose og Niels Jensen scorede begge 2 mål og de lagde op til henholdsvis 1 og 2 mål. Foto af Bo H Sørensen
22. april 2021 kl. 14:19
N. Jensen og A. Mose som dobbelte målscorere

Det blev til endnu en sejr til de rød hvidstribede, da Kolding B var på besøg onsdag aften. Efter en føring på 1 – 0 ved pausen, satte hjemmeholdet triumf på i 2. halvleg og kampen endte med en sikker 4 – 1 sejr.

Tilskuere: 0

Det var en smuk, men bidende kold forårsaften på OKSon Park, hvor der stod en kraftig vind på langs af den efter årstiden fine græsbane på Danmarks hyggeligste stadion, der desværre var mennesketom, da Corona reglerne endnu ikke tillader tilskuere til DS kampe.

Kolding havde medvind i første halvleg, men det var OKS der startede bedst og fik skabt et par halve chancer i kampens indledning. Gæsterne kunne, med hjælp fra vinden, hurtigt bringe bolden op ad banen og kom også frem til et par gode forsøg. Ligeledes blev det til en del hjørnespark til jyderne, men målmand Adam Pedersen og hans forsvar havde fint styr på disse situationer og fik dem stille og roligt afviklet.

Kampens første mål kom efter 18 minutter. Tong gik fri i venstre side af feltet og driblede tæt på baglinjen. Hans indlæg tæt ind under mål fandt frem til Niels Jensen, der kunne score et af de nemmeste mål i karrieren, da han blot skulle sætte en bred inderside på bolden og lade den trille ind i målet. 1 – 0.

I den resterende del af halvlegen burde OKS have scoret endnu et mål, men gæsternes målmand holdt dem inde i kampen.

Pause.

Fra starten af 2. halvleg var det nu OKS der havde den kraftige vind i ryggen, der hjalp med at fastholde Kolding langt tilbage på egen halvdel i de første 10 minutter. Igen burde vi have slået kapital af det spillemæssige overtag, men det skete ikke.

I stedet arbejdede Kolding sig ind i deres bedste periode i kampen, hvor de via fight og godt spil, begyndte at sætte sig marginalt på kampen. Belønningen kom i det 73. minut, hvor et godt angreb endte hos Jonas Rode, der scorede sikkert alene igennem med Adam Pedersen. 1 – 1.

OKS slog dog hurtigt tilbage, da Alexander Mose scorede til ny hjemmeføring blot to minutter senere. Niels Jensen spillede topscoreren fri og Mose svigtede ikke. 2 – 1 og der var spillet 75 minutter.

OKS sad nu massivt på spillet og efter yderligere 5 minutters spil, byttede Mose og Jensen om på rollerne, da Alexander spillede Niels Jensen fri til scoring. 3 – 1 efter 80 minutter.

I de sidste 10 minutter kunne det have være gået helt galt for Kolding, men det blev kun til yderligere èn scoring, Da Alexander Mose scorede til 4 – 1 efter 90 minutter. Det overrasker næppe læseren, at Niels Jensen stod for oplægget. 4 – 1.

Og således sluttede kampen med en fortjent hjemmesejr, mod et Kolding mandskab, der længe kæmpede bravt for at holde sig i opgøret, men til sidst måtte give pas.

OKS har i forårets 5 spillede kampe taget 13 point og er nu på rækkens 2. plads. Det skal dog med i ligningen at vi har spillet 1 eller 2 kampe flere end vores nærmeste forfølgere. Det upåagtet er det dog en fremragende start på foråret.

OKS er oversiddere i weekenden, hvor de øvrige hold spiller, og vores næste kamp er 1. maj, hvor vi på udebane spiller lokalopgør vs. TPI. Mere herom senere.