image Bagerts fra venstre er det Adam Pedersen, Philip Harbo, Kasper Rask, Morten Andersen og Alexander Mose. Forrest fra venstre er det Lasse Grønholt, Niels Jensen, Tong, Emil Skursch, Søren Ilsøe og Chrstian Nygaard

På grund af corona restriktioner, var det ikke muligt for nærværende skribent at være til stede på Varde Stadion. Derfor et lidt anderledes referat end vanligt.

Varde – OKS 0 – 1 (0 – 1)

0 – 1 Lasse Grønholt (36.)

Kampens spiller valgt af spillere og ledere: Adam Pedersen

Tilskuere: 0

Bulletinerne går på at OKS var mest på bolden og tiltvang sig et marginalt overtag i første halvleg. Der var ikke mange chancer i kampen, men efter 36 minutter tog OKS føringen. Et frispark blev forlænget på kanten af feltet og det bragte Emil Skursch, der er kommet til fra Gråsten og startede inde for første gang, fri i venstre side af feltet. Midtbanespilleren kunne have taget chancen selv, men spillede i stedet på tværs i det lille felt, hvor Lasse Grønholt passerede Vardes målmand, der var chanceløs. 0 – 1.

Pause.

I et par af de hidtidige opgør her i foråret, har OKS tabt lidt af pusten i starten af 2. halvleg, men det var ikke tilfældet i lørdagens opgør, hvor OKS i de første 15 minutter nærmest vadede i chancer til en 2 – 0 føring. Bolden dansede på værternes mållinje og vi bragede også bolden på overlæggeren, men ind ville bolden ikke.

Varde prøvede i de sidste 20 – 25 minutter at arbejde sig mere ind i kampen, men blev for aldrig rigtig farlige. Det blev til en del hjørnespark, men en velspillende Adam Pedersen viste ro og var sikkerheden selv, når han gik i feltet og greb bolden. Adam blev i øvrigt kåret som kampens spiller og sportslig ansvarlig, Mikael Skovgaards gav følgende beskrivelse af Adams præstation:

-” Adam havde autoritet i alt hvad han lavede. Der var ikke de store redninger, men han var sikker i sine indgreb i feltet og han styrede løjerne verbalt og hjalp dermed sit hold godt. ”

Kampen gik til ende uden den store dramatik og dermed endte det med en dejlig 1 – 0 sejr til de på dagen grøn og sort stribede OKS spillere.

Vi er ubesejrede i forårets 4 første kampe og har taget 10 point. Det er absolut godkendt.

Næste kamp er på onsdag, hvor vi på hjemmebane møder Kolding Boldklub. Mere herom senere.