OKS og Ringkøbing spillede 1 - 1

image Lasse Grønholt kom ind i 2. halvleg. Arkivfoto
09. maj 2021 kl. 09:36
Niclas Coort sikrede det ene point i overtiden

Vestjyderne lagde absolut bedst ud i 1. halvleg og kunne have været mere foran end det ene mål de scorede efter blot 8 minutter. Til gengæld var OKS bedst i 2. halvleg, hvor Coort sikrede os det ene point med sit flotte langskudsmål.

OKS vs. Ringkøbing 1 – 1 (0 – 1)

0 – 1 Christian P Olsen (8.)
1 – 1 Niclas Coort (92.)

Ringkøbing kom med god gejst og masser af energi fra kampens begyndelse. OKS spillerne var også klar, efter 1 hel uge uden træning, men det var gæsterne der vandt nærkampene og deres prespil sad i lige i skabet.

Kampens første scoring kom i det 8. minut. Christian P Olsen opsnappede en for kort tilbagelægning til målmand Adam Pedersen og med ryggen til målet scorede den hurtige angriber med hælen. 0 – 1!

Ringkøbing stod solidt på den centrale del af banen og OKS havde svært ved at komme frem til chancer. Spillet var som sådan ok, men faktum var, at vi ikke tilspillede os en eneste chance i første halvleg. Farligst blev et par hjørnespark, hvor der var lidt pres på, men Ringkøbing fik clearet situationerne.

Gæsterne vadede ikke i chancer, men det blev til et par store, hvor føringen kunne have været udbygget, men heldet var med OKS og halvlegen løb til ende.

Pause og 0 – 1 på LED tavlen.

OKS var meget bedre med i 2. halvleg, men først havde gæsterne en stor mulighed efter 5 minutter, hvor de missede chancen for 2 – 0 føringen.

OKS gjorde spillet meget bredere og spillede meget på kanterne for at tvinge Ringkøbings kompakte midtbane til at løbe lidt mere efter bolden. Taktikken lykkedes for efterhånden som kampen skred frem blev gæsternes spillere mere og mere trætte.

Der var god plads på kanterne og det blev til flere indlæg og halve chancer.

Niclas Coort, U19 spiller, kom ind I det 80. minut i forsøget på at styrke offensiven. Missionen lykkedes, for i det 92. minut fik Coort bolden på kanten af feltet og med et flot spark bragede han bolden ind i netmaskerne uden chance for gæsternes dygtige målmand. 1 – 1!

Der var stadig tid tilbage på dommerens ur og OKS gik nu hårdt efter sejren. Vi pressede på og det blev til et par farlige situationer, men efter 97 minutter blev der fløjtet af og kampen sluttede dermed 1 – 1.

Uafgjort var et fair resultat, da holdene havde hver sin halvleg, men der er ingen tvivl om, at gæsterne havde de største chancer kampen igennem og burde have lukket kampen i de første 60 minutter. OKSerne viste dog god moral og gav aldrig op. Det betalte sig og vi tog det ene vigtige point.

Næste kamp for OKS er på Torsdag, hvor vi hjemme på OKSon Park spiller lokalopgør mod topholdet fra Marienlyst. Mere herom senere.