Første nederlag i forårsturneringen

image Nicklas Folke og Søren Ilse i aktion. Arkivfoto
03. maj 2021 kl. 11:00
TPI sejrede 1 - 0

Hjemmeholdet fra TPI kom foran allerede efter 14 minutter og forsvarede sig derefter tappert i den resterende del af kampen. OKS at slå tilbage og skabte rigeligt med chancer til mål, men skarpheden manglede lørdag eftermiddag og vi måtte indkassere forårets første nederlag.

Kampfakta:

TPI vs. OKS 1 – 0 (1 – 0)

1 – 0 Michael Broni (14.)

Tilskuere: 0

Det blev en lidt rodet indledning. Der var en del spilafbrydelser og mange nærkampe. Der blev gået til stålet, men kampen var fair og dommer Ole Nielsen havde godt styr på løjerne.

Der var et par halve chancer i hver ende, men det var værterne der kom på måltavlen, da der var spillet 14 minutter. Michael Broni kom igennem i venstre side af feltet og hans skud ved forreste stolpe gik ind til 1 – 0. OKS forsøgte nu at presse spillet op mod TPIs målende og lykkedes ofte med det. Der kom store chancer, blandt andet til topscorer Alexander Mose, men målmanden tog godt fra og hold OKS fra udligning.

TPI lurede på omstillinger, men fik heller ikke udbytte af deres chancer og halvlegen gik til ende.

Pause.

TPI, der var en del skadesplaget, så lidt slidte ud i 2. halvleg og OKSerne pressede godt på for udligning. Der kom dog hele tiden en TPI fod i vejen, når vi nærmede os afslutninger.

TPI befriede sig enkelte gange og havde blandt andet et forsøg på overlæggeren.

Det lignede at en udligning var under opsejling, men scoringen kom aldrig. Og i kampens sidste sekund satte TPIs målmand streg under en god kamp, der han fra nært hold forhindrede Nicklar Coort i at udligne.

Således endte det med en sejr til TPI.

Næste kamp for OKS er på onsdag, hvor vi skal en tur til formstærke Odder, der for alvor har fundet storformen med sejre i de seneste opgør. Mere herom senere.