OKS vandt 4 – 1 over Otterup

image Tong, Rami Ayman, Emil Skursch og Malthe Frahm var med til at gøre det til en god eftermiddag på OKSon Park, da vi lørdag mødte Otterup. Foto af Bo H Sørensen
17. april 2023 kl. 10:44
Solid indsats af DS-holdet

Otterup kom foran efter blot fem minutter, men OKS virkede i kontrol gennem samtlige 90 minutter og det hele endte med en ganske fortjent sejr på 4 – 1.

Tilskuere: 225

Inden kampens dommer satte kampen i gang, blev Benny Petersen (83.), der gik bort tidligere på året, mindet med 1 minuts stilhed. Ligeledes spillede hjemmeholdet med sort sørgebind i kampen. En smuk gestus for den tidligere formand og Æresmedlem i OKS.

Der var gang i løjerne fra første fløjt. Efter 5 minutters spil leverede Lasse Grønholt en dyb stikning i højre side, som Rami Ayman løb op og skar ind i feltet, hvor han spillede bolden på tværs til Andreas Rynkeby, der sparkede bolden på overlæggeren. Bolden sprang i spil igen og udeholdet kørte en god omstilling, hvor Benjamin Nielsen endte med at servere bolden for brormand Mikkel, der scorede let. 0 – 1 og der var spillet 5 minutter.

OKS fortsatte med at være dominerende og efter 11 minutter var det igen Rami Ayman, der spillede Tong fri på kanten af feltet og rækkens topscorer svigtede ikke og scorede sikkert. 1 – 1.

I de næste minutter brændte det på foran udeholdets mål og scoringer blev kun forhindret via flotte redninger fra målmand Kim Larsen.

Målmanden måtte dog give fortabt efter 33 minutter, hvor Rami Ayman kom alene i gennem. Midtbanespillerens forsøg blev kun halvklaret og bolden gik efterfølgende i mål. 2 – 1.

Pause.

OKS kom endnu stærkere ud efter pausen og belejrede Otterups mål.

Der gik da også kun 8 minutter inden 3 – 1 målet var en realitet. Christian Wulff blev fældet i et gennembrud og Tong var sikkerheden selv på det efterfølgende straffespark.

Otterup gav derefter bolden op, OKS erobrede den og pludselig var Wulff alene igennem i venstre side og scorede sikkert. 4 – 1 efter 54 minutter og kampen var afgjort.

OKS fortsatte dominansen i den resterende del af kampen og der blev skabt flere gode muligheder for mål. Kim Larsen i Otterup målet holdt dog skansen sammen med målstolperne og således gik kampen til ende uden yderligere scoringer.

Med sejren konsoliderede OKS sig på 3. pladsen inden næste weekends svære udekamp mod formstærke Varde, der er kommet stærkt fra land her i foråret. Mere herom senere.

Danmarksserie nyt 2024 24. september kl. 18:28
Michael Bjørn stopper i OKS med udgangen af indeværende halvsæson. Rekrutteringen af ny cheftræner er påbegyndt.