Menu

Knusende 10 - 0 sejr over Årslev

image Benjamin Watson og anfører Mathias Just i aktion i kampen mod Årslev. Foto af Bo Holst Sørensen.
Henrik Kleiner
07. april 2019 kl. 14:53
OKS fastholder 1. pladsen

Det blev til en historisk storsejr, da OKS lørdag eftermiddag var på besøg i Årslev. Opgøret endte hele 10 – 0 til OKS over værterne.

Tilskuere: 50

OKS spillerne virkede klar fra første minut på en dg hvor det tidlige forårsvejr viste sig fra sin bedste side med lune solstråler, der forkælede de cirka 50 tilskuere der var mødt frem. Langt de fleste af disse var OKS supportere.

Nærværende referat ville blive alenlangt, hvis vi skulle gå i detaljer med alle scoringer og chancer i kampen. Vi vælger derfor at konstatere, at OKS var alt dominerende i alle spillets facetter. Jannik Pedersen startede målfesten med 2 scoringer i det 9. og 11. minut, hvilket i realiteten afgjorde kampen.

Christian Klingenberg øgede til 3 – 0 inden Benjamin Watson bragte sig selv i fokus med først et mål til 4 – 0 på et bragende langskud. Watson var også involveret i den næste scoring, hvor en Årslev spiller forsøgte at blokere et skud, men uheldigt for ham, scorede i eget mål. 0 – 5 på måltavlen.

Pause.

Benjamin Watson fortsatte med at være i fokus efter pausen, hvor han med yderligere 2 mål bragte de rød og hvidstribede på 7 – 0. Lasse Grønholt og Jakob Mønster gjorde det til 8 og 9 – 0 inden Phillip Harbo lukkede og slukkede til 10 – 0 i kampens sidste minut på et kraftfuldt hovedstød efter hjørnespark.

Træner Rene Lindharth var selvsagt en glad mand efter stor sejren

-” Vi spiller rigtig godt og laver mange fine detaljer og flotte mål. Jeg er meget glad for, at spillerne holdt koncentrationen gennem alle 90 minutter og ikke forfalder til at spille cirkusbold. Det er fremragende! ”

Således referat af kampen. Næste kamp for OKS er først kommende lørdag, hvor vi hjemme på OKSon Park skal møde Flemløse / Haarby. Mere herom senere.