Tæt kamp mod Vejle B

image Christian Klingenberg er ny mand i OKS og gjorde en fin figur i lørdagens kamp. Foto af Kurt Bebe.
29. juli 2017 kl. 20:56
Se Kurt Bebes flotte billeder fra kampen

Lørdagens kamp mod Vejle Boldklubs Jyllandseriehold blev et tæt, men chancefattigt opgør, der endte med en jysk sejr på 1 - 0. Et opgør der lige så godt kunne have været endt i en remis eller med en 1 - 0 hjemmesejr.

De 2 hold stod godt til hinanden, men tydeligt var begge holds defensiv stærkere end dittos offensiv og derfor blev det en chancefattig affære. Bedste muligheder i en lige 1. halvleg var et par nærgående forsøg fra distancen fra de hvid blusede gæsters side, der strøg tæt forbi mål. OKS` bedste forsøg var fra Alexander Mose, der i en flot solo aktion testede gæsternes målmand, der blev tvunget til en fin parade.

2. halvleg var kun 4 minutter gammel, da Vejle kombinerede sig igennem i højre angrebside, hvilket sendte kantspilleren alene igennem ned mod Kuno Sørensen i OKS målet. Keeperen fik hånden på forsøget, men måtte se skuddet gå ind i det lange målhjørne.

Kampen forblev lige i resten af 2. halvleg. Det sidste kvarters tid fik OKS bragt spillet mere op på Vejles halvdel og det blev til 3-4 gode opspil, hvor den sidste skarphed manglede for at udligningen blev en realitet.

Således gik kampen til ende med en 1 - 0 sejr til Vejle.

OKS holdet fik mange meter i benene og til forskel fra de 2 første testkampe havde vi i denne kamp mere luft i lungerne og var med i alle 90 minutter, med den tilføjelse, at vi faktisk lavede et mindre tryk på gæsterne i de sidste minutter.

Den kommende uge for OKS spillerne byder på træning mandag og tirsdag inden vi torsdag møder Otterup B & IK i den sidste træningskamp inden turnerings premieren den 12. august hjemme mod OB.

Ved at klikke her kan du se Kurt Bebes flotte billeder fra lørdagens træningskamp