Storsejr i premieren

image Anis Cengic har scoret og bliver lykønsket af Jacob Rasmussen (tv.) og Christian Klingenberg (th.). I baggrunden kommer Mats Andersen til. Foto af Kurt Bebe.
13. august 2017 kl. 09:57
Læs referat og se flotte billeder fra 5 - 0 sejren over OB

OB stred flot, men måtte til sidst indkassere et nederlag på 5 – 0, da Kristoffer Johannsens OKS hold, efter 1 – 0 ved pausen for alvor foldede sig ud i 2. halvleg.

Tilskuere: 100

Kampen var blot 6. minutter gammel da måltavlen for første gang måtte aktiveres. Et angreb i højre side endte hos Anis Cengic, der smart spillede bolden videre til Alexander Mose, der lagde bolden ind over den fremstormende keeper og sikrede OKS føringen.

I den kraftige regn fortsatte OKS holdet med at være dominerende selvom det unge OB hold kæmpede tappert og i glimt viste god boldomgang. Holdet fra Ådalen havde dog svært ved at skabe målchancer mod det godt organiserede OKS forsvar. Et billede der gik igen i gennem alle 90 minutter.

På trods af endnu et par gode chancer til OKS gik holdene til pause med 1 – 0 til hjemmeholdet. Et passende billede på 1. halvleg.

Fra starten af 2. halvleg havde OKS spillerne sat tempoet et gear mere op. Kombinationer flød sikkert og hurtigt og gæsterne halsede efter.

Allerede efter små 2 minutters spil kom så det 2. mål, der skulle vise sig at blive kampafgørende og lukke den sidste tro ud af OB spillerne. Anis Cengic og Mathias Just kombinerede sig igennem i venstre side inden sidstnævnte spillede Mats Andersen fri på kanten af feltet og den teknisk dygtige spiller svigtede ikke og sparkede bolden sikkert ind til 2 – 0.

Blot 4 minutter senere gjorde Anis Cengic det til 3 – 0 da han efter en flot soloaktion i venstre side af feltet, hvor han driblede et par OB spillere, sparkede bolden ind ved forreste stolpe.

OKS fortsatte dominansen og da stadionuret nåede op på 64 minutter kom scoringen til 4 – 0. Aleksander Mose fik frit løb ned med OB målet og selvom der var gode spilmuligheder til både højre og venstre side, viste angriberen skarphed og optimisme, da han fra kanten af feltet bragede bolden ind ved højre stolpe.

Dominansen fortsatte og i det 84. minut fik publikum endnu et mål at gå hjem på. Målscorer var Anis Cengic, der dermed involveret i hele 4 mål.

I det hele taget må OKS offensiven roses over hele linjen. De 3 forreste - Cengic, Mats A og Mose - sørgede for alle 5 mål med både scoringer og assist. Super flot!

OKS gav i kampen debut til målmand Adam Pedersen (TPI), Christian Klingenberg (Dalum) og Jacob Rasmussen (Søhus/Stige). Alle 3 spillere gjorde en fin figur.

Efter kampen var der opstartsfest for seniorafdelingen, hvor over 50 spillere deltog. 2. senior havde været på B1913 og spille 1 – 1, mens 3. senior havde besejret Chang med hele 9 – 1. Så det var en flok glade OKS spillere der satte et festligt præg på klubhuset lørdag aften.