image Daniel Hansen var med i Oure
24. februar 2017 kl. 08:11
4 - 1 nederlag på Sydfyn

Torsdag aften spillede Albaniserieholdet træningskamp mod Oure, der til daglig spiller i Danmarksserien.

OKS startede opgøret bedst og kom foran allerede efter 6 minutters spil, da Andreas Bebe tog chancen fra distancen og kunne se sit forsøg gå ind oppe under overliggeren.

OKS havde i sidste testkamp mod TPI stor succes med det høje presspil. Det samme blev forsøgt mod det unge hjemmehold og lykkedes da også i flere situationer. Efterhånden som 1. halvleg skred frem var det dog som om at Oure havde luret vores taktik og ved hjælp at snilde, teknik og hurtighed spillede de sig ofte ud af presset. Udligningen kom efter ca. 20 minutters spil, da banens bedste spiller, Mikkel Hylgaard fra Oure, tog sagen i egen hånd og med et flot sololøb kom alene igennem og scorede hos Kuno Sørensen, der efter 11 måneders skadespause spillede sin første kamp. Kuno fik hele 1. halvleg inden han ved pausen blev afløst af Jonas Røn.

OKS` Mats Andersen ramte ved 1 – 1 overlæggeren på et langskud, men ellers var det Oure der kom bedst gennem den resterende del af halvlegen, da de yderligere 2 gange kom igennem OKSernes forsvar og scorede til føring 3 – 1. Inden dommeren fløjtede til pause nåede Thomas Johansen at komme godt igennem i højre angrebsside, men han måtte se sit forsøg prelle af på stolpen.

I 2. halvleg stod OKS bedre på banen og var tæt på reducering efter få minutter, da bolden efter et hjørnespark dansede på værternes mållinje inden en forsvarer fik ekspederet bolden ud af farezonen.

Med et kvarter igen blev det så 4 – 1 da de hurtige Oure drenge opsnappede bolden i et OKS opspil og sikkert eksekverede til scoring.

Således gik kampen til ende med en fortjent hjemmesejr.

OKS spiller ikke kamp i den kommende weekend, men træner lørdag middag hjemme på OKSon Park.