Opløftende testkamp

image Træner Jann Jensen giver dessiner i halvlegen. Drilon Cocaj, Thomas Johansen og assistenttræner Jan Lindqvist lytter med.
19. februar 2017 kl. 09:34
1 - 1 vs. TPI

Lørdag middag spillede Albaniserie holdet træningskamp mod Danmarksserie holdet fra Tarup Pårup. Resultatet blev 1 – 1 efter en indsats af de rød / hvid stribede der peger i den rigtige retning frem mod sæsonpræmieren d. 26. marts mod KRFK.

OKS dominerede store dele af 1. halvleg, hvor markeringerne sad hårdt på gæsterne og hvor kombinationsspillet ofte sad lige i skabet. Det var dog specielt presspillet der sprang i øjnene, når Jann Jensens tropper gik højt på banen og lykkedes fint med at stresse TPI til boldtab. OKS havde i halvlegens løb et par gode muligheder, mens TPI blev holdt fra chancer.

OKS fortsatte dominansen i starten af 2. halvleg og efter 53. minutter kom scoringen. Et højt genpres tvang gæsterne til en fejlaflevering dybt i egen zone. Frederik Moseby var hurtig til at tage i mod foræringen og sparkede sikkert OKS foran med 1 – 0. I minutterne efter føringsmålet kunne OKS med lidt større skarphed have udbygget føringen, men det skete ikke.

I det 68. minut fik gæsterne deres første målchance og topscorer Mathias Christensen var ikke sen til at udnytte et indlæg fra højre side, da han scorede sikkert med en kontrolleret flugter. Målet gav TPI mod på mere og de var nu meget bedre med i kampen. Det blev til yderligere et par gode muligheder til gæsterne, men OKS` nye målmand Jonas Røn var vågen og reddede sikkert i et par situationer.

Således gik kampen til ende med 1 – 1 som resultatet.

OKS fortsætter rækken af testkampe på torsdag, hvor holdet kører til Oure, for at møde det lokale DS mandskab.