OKS videre til 4. runde

image Alexander Mose scorede til 4 - 0. Arkivfoto af Kurt Bebe.
07. juni 2017 kl. 10:58
B67 besejret med 5 - 0

OKS scorede 2 mål inden for de første 10 minutter og så var kampen i realiteten afgjort selvom hjemmeholdet fra B67 kæmpede bravt gennem alle 90 minutter. Kampen endte 5 – 0 til OKS.

Tilskuere: 125

De mange tilskuere gjorde godt i at være på plads på lægterne da kampen blev fløjtet i gang, for der var aktion og underholdning fra startfløjtet lød.

Således var der kun gået 5 minutter da et indlæg fra højre blev sendt i feltet. OKS topscorer Daniel Hansen nåede højest blandt venner & fjender og headede føringen ind til OKS.

Blot 5 minutter senere blev samme opskrift brugt af de rød / hvid stribede og Daniel Hansen brugte pandebrasken endnu engang og scorede til 2 – 0.

De hurtige scoringer punkterede til dels kampen, der fortsatte med OKS i kontrol og med bolden meget på fødderne og med en anelse større skarphed i afslutningsspillet kunne føringen været blevet øget.

B67 kæmpede tappert og enkelte gange blev Kuno Sørensen i OKS målet testet, men keeperen havde godt styr på værternes afslutninger.

Pause og 0 – 2 på måltavlen.

2. halvleg blev igen med OKS i førertrøjen. Store chancer blev skabt, men desværre også brændt. Vi skulle hen til det 59. minut inden næste scoring kom. Igen var det efter opspil og indlæg fra højre side og igen var det Daniel Hansen der headede bolden ind. 3 – 0 og dermed hattrick til topscoreren, der i den grad brugte hovedet denne tirsdag aften i B67 Parken.

OKS burde i den resterende del af kampen have scoret endnu flere mål, men tilskuerne måtte vente til kampens sidste 5 minutter, hvor først Alexander Mose og siden Jeppe Algaard gjorde det til 0 – 5.

Således gik det til at OKS nu er videre til 4. runde. Spændende hvilken modstander der kommer op ad bowlen denne gang.

Næste kamp er på lørdag kl. 14.00, hvor vi hjemme på OKSon Park møder Glamsbjerg i Albaniserien.