image Der var grund til OKS jubel. Arkivfoto af Kurt Bebe
Henrik Kleiner
11. juni 2017 kl. 11:00
Se video af kampens højdepunkter

Der var debut til 17 årige Emil Stistrup Petersen, der var 2 straffespark, hvor det ene blev brændt og så var der 2 fantastiske flotte mål, da OKSerne besejrede et godt kæmpende Glamsbjerg hold.

Kampfakta:

OKS – Glamsbjerg 2 – 1 (0 – 1)

0 – 1 Jonas Bendtzen (42.)
1 – 1 Jeppe Algaard (52.)
2 – 1 Frederik Moseby (89. str.)

Tilskuere: 150

Første halvleg blev en lige og tæt affære, hvor begge mandskaber kom frem til flere gode muligheder for at score kampens første mål.

For OKS var det Alexander Mose der fik en kæmpe mulighed for at bringe hjemmeholdet foran, da han kom alene igennem til Glamsbjergs målmand, der redde flot.

Hos Glamsbjerg var det holdets bedste spiller, Jonas Bendtzen, der trak det offensive læs og løbende cementerede, at den fysisk ikke specielt store spiller, har et stort talent, der ganske givet kan give offensivspilleren større udfordringer end Albaniserien.

Det var da også netop Bendtzen, der omkring den halve time gled fri i højre side, hvor han blev nedlagt i feltet. Straffesparket blev korrekt dømt og spilleren sparkede selv. OKS målmand Rene Christensen reddede dog flot det gode forsøg og kunne dermed for 2. kamp i træk redde et straffespark. Det er klasse!

Efter 42 minutter kom så den første scoring og det var Glamsbjerg og Jonas Bendtzen der nettede. Bolden blev modtaget et godt stykke uden for feltet og den vel udførte flugter strøg i mål uden chance for Christensen i OKS målet. Et fremragende mål og 1 – 0 til Glamsbjerg.

Og så var der pause i det flotte vejr på OKSon Park.

Således skulle OKS ud at indhente en gæsteføring fra 2. halvlegs start, hvis holdet ville udnytte at Otterup havde besejret KRFK og dermed havde givet OKS chancen for at erobre 2. pladsen i rækken.

Der skulle kun gå 7 minutter inden udligningen kom. Og hvilken en af slagsen! Jeppe Algaard fik bolden i venstre side og trak ind i banen, hvor han bragede bolden op i det nærmeste hjørne, hvor den tog overliggeren og slog ned i mål. Et fremragende mål, der er et ganske passende symbol på den udvikling Algaard har været igennem her i foråret.

I de følgende minutter var der gode muligheder for begge mandskaber til at tage føringen. For OKS havde Anis Cengic blandt andet et godt frisparksforsøg, der lige tog kanten af overliggeren.

Der blev dog ikke scoret på mulighederne og dagens mange tilskuere på lægterne begyndte at indstille sig på en pointdeling. Glamsbjerg prøvede at presse på for en udligning, men OKS forsvaret havde godt styr på gæsterne og da stadionuret rundede 89. minutter fik OKS fat i bolden. Bolden kom til Alexander Mose, der gik den direkte vej ned mod målet og på trods af overtal 3 mod 1 gik Mose forbi den direkte modstander, der bremsede angriberen med ulovlige midler. Igen dømte dommeren straffespark og igen var dommen korrekt.

Frederik Moseby tog ansvaret og sparkede sikkert OKS på 2 – 1.

Kampen løb til ende uden yderligere nævneværdige aktioner og dermed var sejren hjemme og de 3 point blev på OKSon Park.

Vi er nu på 2. pladsen i rækken inden den sidste svære udekamp på søndag, hvor vi skal en tur til Ærø og møde Marstal IF. Mere herom senere.