OKS tilbage på sejrskurs

image Andreas Bebe yderst til venstre, blev dobbelt målscorer mod Årslev. Fotoet er taget af Kurt Bebe.
29. april 2017 kl. 09:55
Se højdepunkter fra 3 - 0 sejren over Årslev på video

OKS leverede en overbevisende indsats i fredagens opgør, hvor Årslev var på besøg. Gæsterne var godt med i kampens første 20 minutter, men da først Andreas Bebe havde bragt OKS foran, var der aldrig tvivl om sejren, der endte med at blive på 3 – 0.

OKS – Årslev 3 – 0 (1 – 0)

1 – 0 Andreas Bebe (18)
2 – 0 Andreas Bebe (65)
3 – 0 Daniel Hansen (89)

Tilskuere: 125

OKS gav i kampen debut til blot 16-årige Jeppe Grønborg Jensen, der til daglig spiller på vores U17 hold, hvor han er anfører. Jeppe har siden Nytår trænet med 1. senior 2 gange om ugen, og udtagelsen til kampen var kulminationen på den fine udvikling som defensiv spilleren i øjeblikket gennemgår. Jeppe Grønborg spillede hele kampen, og der var ikke en finger at sætte på indsatsen. Vi ønsker tillykke og glæder os til at følge den unge OKSe i fremtiden.

Årslev var ikke kommet til OKSon Park for at lægge sig fladt ned på ryggen. De gulblusede gæster startede kampen friskt og kom med god fysik og et par veloplagte og ikke mindst hurtige spillere i Martin Skovly og Mathias Wiingaard. OKS forsvaret holdt dog gæsterne fra chancer og langsomt åd hjemmeholdet sig ind i kampen.

Efter 18 minutter kom kampens første scoring. Frederik Moseby fik bolden på kanten af feltet og stak bolden i dybden til Andreas Bebe, der sikkert placerede bolden under målmanden. 1 – 0 føring til OKS og Bebe som målscorer for 2. kamp i streg.

Det var nu OKS der var i kontrol. De rød/hvide var først på bolden, og havde overtaget i duellerne. Årslev kom dog frem til en gigantisk chance, da et indlæg kom frem til bagerste stolpe, hvor en angriber satte låret på. Heldigvis gik bolden uden om målet.

Pause og 1 – 0 til OKS.

Kampens 2. halvleg blev den bedst spillede i dette forår for OKS. Kombinationer var gode, og som tilskuer havde man fornemmelsen af OKS kontrol.

Efter 65. minutter kom så afgørelsen. Andreas Bebe fik bolden på kanten af feltet og den dygtige midtbane spiller lagde elegant bolden i en bue over i det lange hjørne. Et flot mål og 2 – 0 på måltavlen.

Nu var det for alvor svært at se Årslev komme tilbage i kampen, og den næste scoring faldt da også til OKS.

Et mønsterangreb, hvor Mads Eskesen tog et langt og hårdt løb til baglinjen, hvor han modtog bolden og serverede et fladt indlæg for fødderne af topscorer Daniel Hansen, der ikke var sen til at udnytte oplægget til at lægge bolden på hylden til 3 - 0.

Således gik det til at OKS vandt med 3 - 0 over Årslev.

Her kan du se alle kampens scoringer og øvrige højdepunkter.