OKS tabte lokalopgør

image OKS målmand Rene Christensen med et flot indgreb. Foto af Kurt Bebe
24. april 2017 kl. 15:07
2 - 1 nederlag afslutter flot stime

OKS kom foran allerede efter 5 minutters spil og dominerede stort i resten af 1. halvleg, hvor vi burde have øget føringen. Det skete ikke og OB kom stærkt igen i kampens sidste halvdel, hvor tingene blev vendt på hovedet og værterne scorede 2 gange, så det til sidst endte med en hjemmesejr.

OB – OKS 2 – 1 (0 – 1)

0 – 1 Andreas Bebe (5)
1 – 1 Christian Kildegaard (70)
2 – 1 Jonas Spenner (80)

Tilskuere: 125

Der var blot spillet 5 minutter inden OKS bragte sig foran. Andreas Bebe fangede værternes keeper langt ude af målet og midtbanespilleren sparkede dybt i bolden og hans forsøg kunne målmanden ikke nå op til og dermed var de rød / hvidstribede foran.

Den resterende halvleg var med OKS i dominans. Flere gode muligheder for scoring blev skabt, men skarpheden manglede denne formiddag i Ådalen og enten gik forsøgene forbi mål eller OBs unge målmand kunne redde.

En anden årsag til, at det ikke lykkedes at få den måske afgørende 2. scoring var at OKS angriberne ofte stod offside når den afgørende aflevering blev spillet.

Der blev derfor ikke scoret mere og holdene gik til pause med en OKS føring på 1 – 0.

De af tilskuerne der troede at topholdet ville fortsætte dominansen i 2. halvleg og lukke kampen med endnu en scoring blev slemt skuffet. OKS spillet virkede nu statisk og ufarligt. Bolden blev varmet godt af mange afleveringer, men meget af spillet foregik sidelæns og væk var chanceskabelsen, der ellers havde fungeret fint i 1. halvleg.

OB var ikke sen til at udnytte OKSernes lidt anonyme 2. halvleg og hjemmeholdet arbejdede sig bedre og bedre med i kampen. Ikke at spillet var prangende, men holdet arbejde stenhårdt og i kampens 70. minut kom så udligningen ved Christian Kildegaard.

Målet blev ikke et wake up call til OKS, men betød snarere at OB`erne fik mere blod på tanden og sandelig om ikke hjemmeholdet scorede igen efter 80 minutter da indskiftede Jonas Spenner scorede tæt under mål. 2 – 1 til OB.

OKS forsøgte i de sidste 10 minutter at kæmpe sig tilbage, men gassen var gået af ballonen og kampens udmærkede dommer fløjtede af med stillingen 2 – 1 til OB blinkende på måltavlen.

Således gik det til at OKS fik brudt vores stribe af ubesejrede kampe. Det blev til 12 kampe i streg uden nederlag inden vi tabte til og dermed var det en flok slukørede OKS spillere der gik til omklædning.

OKS spiller igen på fredag hjemme på OKSon Park, hvor Årslev kommer på besøg.

Se Kurt Bebes flotte billeder fra kampen her....