Målfest i sidste test

image Christian Klingenberg scorede mod Otterup
03. august 2017 kl. 22:20
4-3 nederlag vs. Otterup

Torsdag aften var sidste testkamp for Albanserieholdet frem mod sæsondebuten og modstanderen var èn af opryknings favoritterne fra vores egen række, nemlig Otterup.

Begge mandskaber forsøgte sig med kombinations spil langs græsset, hvilket til dels lykkedes. OKS havde dog svært ved at skabe chancer mod et velspillende Otterup hold. Værterne bolterede sig til gengæld i et gavmildt OKS forsvar, der manglede den sædvanlig skarphed og disciplin.

Efter ca. 20 minutters spil kom Otterup foran med 1 - 0 efter et godt angreb. Og så gik det ellers slag i slag frem mod halvlegen, hvor hjemmeholdet lod OKS have bolden og ventede på boldtab, som de straffede resolut og kvikt. Resultatet var at måltavlen lyste 4 - 0 til hjemmeholdet ved pausen!

I 2. halvleg var det et forvandlet OKS hold der kom på banen. Nu var det OKS der vandt nærkampene og Otterup spillerne der kom til at løbe efter de rød / hvide.

1 - 4 scoringen kom da Rune Dalsgaard kom før målmanden i en duel og fik skrabet bolden hen til Alexander Mose der scorede. Der var en del polemik omkring målet, da linjevogteren havde set en forseelse af Dalsgaard, men dommeren valgte at underkende linjevogteren og dømte mål.

Målet gav OKS spillerne endnu mere gejst og blot et par minuter senere var Mose igen på pletten, da han tæt under mål reducerede til 2 - 4.

Der skulle kun gå 5 minutter inden 3 - 4 var en realitet, da indskiftede Malte Kielberg fandt Christoffer Klingenberg, der var sikkerheden selv.

I den resterende del af kampen gik OKS efter udligningen, men værterne holdt stand.

Således endte det med en Otterup sejr på 4-3 efter en kamp, hvor holdene dominerede hver sin halvleg.

OKS spillerne har fri i weekenden. Derefter køres der almindelig trænings uge med træning mandag, tirsdag og torsdag inden premierekampen mod OB.