image Mats Andersen udlignede til sidst i kampen
01. marts 2017 kl. 15:55
Mats Andersen, Jacob Mønster og Thomas Johansen som målscoere

Tirsdag aften spillede Albaniserieholdet træningskamp mod vores kollegaer fra Morud.

Kampen formede sig med et markant OKS spilovertag i kampens første 45 minutter. Alligevel var det Morud, der kunne bringe sig foran med 1 – 0 efter 10 minutters spil ved Emil Feddersen, der sparkede bolden i det lange hjørne efter et opløb, hvor gæsterne stjal bolden ved midterlinjen.

OKS spillede i perioder fremragende og skabte mange chancer, men en velspillende Morud målmand holdt længe stand. Udligningen kom efter 33 minutter, hvor Thomas Johansen scorede på hovedstød. Blot 5 minutter senere kom OKS føringen, da Jakob Mønster afsluttede et flot angreb med at prikke bolden ind under keeperen. I de sidste minutter af halvlegen kunne vi med større skarphed have gjort det slemme ved gæsterne, men det blev ved 2 – 1.

OKS havde 18 mand med til kampen og lavede ved pausen de første udskiftninger. Morud kom bedre med i kampen og scorede efter 65 minutter til 2 – 2. Igen var det Emil Feddersen der var målscorer. Efter 79 minutter kom gæsterne foran da Mads Boesen scorede. Målet var startskuddet til OKS` bedste periode i 2. halvleg og Mats Andersen fik udlignet da der var spillet 86 minutter.

Således endte kampen 3 – 3. Fortjent efter spil og chancer!